Translate

четвъртък, 25 юни 2015 г.

Вяра, Надежда, Любов....Вдъхновение

  Здравейте!
  Днес най-сетне , след известно време на умуване и отлежаване, се избистри идеята ми за АТС-размяната микмедия. Отначало имах идея да направя едно миксирано платно, което след това да нарежа на по-малки парчета, с подходящите размери. Още щом получих печатите от Мигито веднага реших, че около надписа "Вяра, Надежда, Любов" ще оформя атс-тата. И както казах ,смятах да са еднотипни. Но понеже печата е доста голям, в сравнение с размерите на атс-тата, реших да разделя думичките. След което ми хрумна всяко отделно АТС по някакъв начин да отразява и символизира думичката, която е написана на него. Затова и в крайна сметка ги направих съвсем различни едно от друго. За вярата и любовта, е ясно , нямах съмнение как ще изглеждат. Но надеждата малко ме затрудни. Точно над нея умувах най-дълго. И накрая направих един морски изгрев. Като символ на началото на новия ден и т.н.
А пък морски, защото тази година явно пак ще пропуснем да отидемна море. И силно се надявам поне следващата година да успеем. Явно ме е обзела накаква морска носталгия. Вълните направих от нагъната боядисана в синьо тънка хартия, защото исках да са обемни . Не успях съвсем достоверно да ги набръчкам, но за пръв път пробвах да предам обем по този начин. A пък Вдъхновението- за къде сме без него. Малко е извън другите три думички, но реших, че е задължително да присъства.
С тези АТС ще се включа и в предизвикателството  при Картишоците " Красиви думи на стената".
Предизвикателства:

11 коментара:

  1. Уау, Мари, прекрасни са! Пожелавам си го и дано ми се падне морското с надеждата!
    Поздрави!
    Ирена

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни са, Мари! <3 Кое от кое по-красиво и въздействащо. Вдъхновението ми е фаворит. :) Но останалите не му отстъпват по нищо. Завиждам на получателките на тези малки бижута! :) Благодаря ти, че се включи и във второто ни предизвикателство при Картишок ММП, всяко твое участие е наслада за окото!

    ОтговорИзтриване
  3. От хубави по-хубави участия от теб в нашето второ предизвикателство.Не съм се включила в размяната и тайничко съжалявам за пропуснатият шанс да получа едно от тези твои тагчета.А до края на предизвикателството ни има още няколко дни, ще очаквам поне още едно включване от теб ;).
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Мари, ще стискам палци за Надеждата, макар че не отказвам и Любовта, нито Вдъхновението :) Много добре са ти се получили - истински микс от средства плюс силни думи. Благодаря ти, че се включваш с тези малки красоти при нас.

    ОтговорИзтриване
  5. I really enjoyed looking at your ATCs, Marie, each one is a little treasure! Thanks for sharing them with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    ОтговорИзтриване
  6. Gorgeous cards. The texture and distressing looks amazing. Thanks for playing along with our cute as a button challenge at Little Red Wagon.

    ОтговорИзтриване
  7. Мари, чудни са всичките! Но морският бряг ми е безспорен фаворит! Браво. Успех в предизвикателствата.

    ОтговорИзтриване
  8. Stunning ATCs. Thank you for joining us at Card Mania Challenge. Good Luck!

    ОтговорИзтриване
  9. Love the look and feel of each of these! The textures you created are wonderful and I love how you interpreted each word.

    Thank you for joining us at Crafty Gals Corner for our Anything Goes challenge.

    ОтговорИзтриване
  10. Fabulous cards with lovely colors and design. Thanks for sharing with us at Crafty Gals Corner Agnieszka DT

    ОтговорИзтриване