Translate

петък, 23 септември 2016 г.

Бяла Коледа

  Здравейте!
 Днес навън е по-слънчево и топло, но аз ще ви покажа отново коледна картичка. Кат, както виждаш и при мен половината от последните публикации са  на коледна тема, ама и морето е още близо, или поне спомена за него. Картичката, която направих е отново с любими техники и неща. Фон с папка за релеф. В случая една папка на Тим Холц, която е от доста отдавна, но все още с удоволствие използвам. Следващо любимо за мен нещо, което почти задължително присъства във всичките ми картички- собственоръчно направени цветя. В случая коледна звезда. Картичката е основно в бяло, намазана тук -там с антична паста старо злато, и малко пастелно зелено, съвсем малко. Панделката е от вчерашното ми подаръче от Бо, благодаря ти Бо! И всичко това е леко поръсено с бял брокат, за блясък, но не съм сигурна, че се вижда на снимките.
 Хубав ден и много усмивки на всички ви!
Предизвикателства:

5 коментара:

 1. Lovely card. Thanks for joining us at Sunny Day Crafting.
  ~DT Janis

  ОтговорИзтриване
 2. This is gorgeous,thanks for sharing with us at Sunny Day.xxx

  ОтговорИзтриване
 3. Отново невероятна коледна картичка Мари! Обожавам твоят изчистен и елегантен стил. Благодарим ти за второто си участие при нас в Craft your passion Challenges. Късмет, Валентина ДТ

  ОтговорИзтриване
 4. Мари, сега ще трябва да избирам коя повече ми харесва... Трудна работа... :)

  ОтговорИзтриване
 5. Hi Marie,
  I like the simplicity of this card and it looks fantastic with the embossed background. Thanks for linking up to the LLC challenge.

  Hugz, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  ОтговорИзтриване