Translate

четвъртък, 22 октомври 2015 г.

Рудолф

  Здравейте!
 Отново се появявам с коледна картичка. Покрай многократните си проекти в MMP6 -Точки, благодарение на Бо и нейният жест към участниците в това предизвикателство се сдобих с няколко красоти от прекрасното и магазинче. И още днес, веднага след като се прибрах, седнах да осъществя идеята, която ми хрумна докато разглеждах новите си придобивки. Фона върху крафт картона е със стенсил  на Memory Box , който си бях харесала още миналата година, но чак сега си ги взех. Получиха се много нежни снежинки и точки с фината релефна паста-единствената,  която имам. Еленчето Рудолф (веднага се сетих за него, още като го видях) и малката папка за релеф с гирлянди на точки, също са от днешните съкровища. За съжаление нямаше как да си накупя всичките стотина неща, които си харесах. Но пък почвам да си мисля, че колкото повече материали се трупат, толкова по-ленива става фантазията и изобретателността ми. Понякога направо не зная кое да хвана по-напред. Седя и се чудя и накрая не правя нищо. Не знам с вас как е. Ето най-после картичката.
 Пожелавам ви хубава дъждовна вечер!

Предизвикателства:
CHALLENGE 8 winter/christmas theme
Paperminutes #405 Schnee/Snow


5 коментара:

  1. Oh, Iove this clean and simple christmas card!! Thanks for playing with us!
    Heike

    ОтговорИзтриване
  2. Има нещо вярно в това че фантазията става малко по-ленива с такова голямо разнообразие от материали, въпреки че са с цел да се спести време и да ни улесни в работата.Най-добрият вариант е всеки да открие някакъв баланс-да стесни кръга от материали, които мисли че ще са му необходими за неговите проекти и стил на работа.Но, да си призная, изкушенията да пробваш нови неща са неизбежни:)...Много нежна картичка:)

    ОтговорИзтриване
  3. Hi Marie! Your card is ADORABLE. Thanks so much for sharing your talents with us. Have a blessed week.
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  4. Darling and super adorable! Love the background too! Thank you for playing along in the Word Art Wednesday Challenge! Have a blessed day!

    Charity - DT Member - Word Art Wednesday
    http://wordartwednesday.blogspot.com
    http://collectivecreativity.blogspot.com (my personal blog)

    ОтговорИзтриване
  5. Love this card..especially the reindeer. Thankyou for sharing with us at ASP. Good Luck..Genny DT xxx

    ОтговорИзтриване