Translate

сряда, 7 януари 2015 г.

Ивановден

 Здравейте и честит имен ден на всички именници!
Ще ви покажа картичката, която направих за моята колежка Ваня! Пожелавам и на нея и на всички останали, носещи това име да са живи, здрави, усмихнати, щастливи и доволни от себе си и от живота! Хубав ден и хубав празник!
 



Предизвикателства:

 Тук мисля да споделя още малко цитати. Този път не съм ги разделяла. Пък и са доста дълги-не стават за надписи на картички, но пък са вдъхновяващи, говорят и казват много. Кой знае все на някой може да послужат , да предизвикат усмивка, радост или размисъл. Човек никога не знае ...


Животът е като ехото, каквото изпратите навън, се връща обратно към вас.

"Трябваше ни време, за да се превърнем в идеалната двойка. Наистина, любовта ни не е като тази в приказките. Той не ми постила пътечка от рози, нито пък отскачаме до Париж през уикендите…Но когато сменя прическата си, той забелязва…Когато се наглася, за да излезем вечер, ми казва, че изглеждам добре…Когато плача, изтрива сълзите ми…Когато ми е самотно, ме кара да се чувствам обичана. А на кого му е нужен Париж, когато може да получи прегръдка?"
Сесилия Ахърн

"Знаете ли какво е да си дете?
Да си толкоз малък, че феите да могат да ти шушнат в ухото. Да превръщаш тиквите в каляски, мишките в коне, низостта в благородство, нищото в много неща...

Защото всяко дете носи в душата си една вълшебна кръстница."
Франсис Томас Шели



С времето разбираш, че само който може да те обича с недостатъците ти, без да се опитва да те променя, може да те дари с цялото щастие, за което мечтаеш.
Хорхе Букай 

"Тъгата променя света и дава път на щастливия живот. Загубата не трябва да се отрича, нито да се избягва. Много хора изразходват огромно количество енергия, за да потискат тъгата си. В действителност това, което ни прави зрели хора, са не постиженията, а нещата, които сме превъзмогнали. Трябва да умеем да приемаме падението, но да не оставаме паднали." 
Хорхе Букай 

"Най-красивите хора, които познаваме са тези, които знаят, какво е поражението, изпитали са мъката и страданието, водили са вътрешна борба, преживели са загубата и са намерили своя начин да изплуват от дълбините. Тези хора притежават признателност, чувствителност и разбиране за живота, което ги изпълва със състрадание, нежност и дълбоко любяща загриженост. Красивите хора не са красиви просто по някаква случайност."
Елизабет Кюблер-Рос 

"Няма смисъл от много думи! Малките думи имат най-голямо значение! ''Обичам те'', ''Искам те'', ''Липсваш ми!'' и "Прости ми!'' всички други думи нямат тази сила, която ще имат тези завинаги!"
Александър Глог

Преди да тръгнете да търсите щастието, проверете - може вече да сте щастливи. Щастието е мъничко,обикновено и не се набива на очи - затова и много не успяват да го видят."
Душан Радович

4 коментара:

  1. Beautiful card....I love to tear paper! LOL! Thank you for joining us at ABC CHALLENGE! Good luck and I hope I see more of your lovely work in our future challenges!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей и за много години!
    Много елегантна картичка. Получил се е интересен конраст между класическите цветове и намачканата хартия.
    Благодаря, че участва в моето Картичкофурийско предизвикателство!
    Усмивки и успешна нова година,
    Кали

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива винтидж картичка, както винаги, Мари! Цар си на този стил и ти си знаеш. :) Много ми харесват цветчетата и съчетанието им с разръфаните краища на хартиите. <3 Браво за прекрасния проект и благодаря, че го показа в таз-месечното ни предизвикателство в Кард Мания. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Gorgeous card. Thank you for joining us at Card Mania Challenges. Hope to see you again for the next challenge. Good Luck

    ОтговорИзтриване