Translate

понеделник, 29 септември 2014 г.

Краят на лятото

     Здравейте!

   В последния момент ще се включа в предизвикателството на

Мария  Картичкофурийско предизвикателство 235 - "Краят на лятото" 
с картичка, която направих специално по темата. Доста мислих и се чудих и реших, че тази картинка най-много се доближава до моята представа за този сезон. Аз неотдавна писах за настъпването на есента . Всяко чувство е сбор от картини, цветове, миризми, звуци и спомени. Няма го у мен усещането за тъга, по-скоро намирам  очакване и нетърпение. Краят на лятото е предчувствието за есен, предвкусването на хладните и влажни утрини, сланата по тревата, леката мъгла . Слънцето е все още горещо, но не така жарко. Листата са все още зелени , но по-сухи, не така свежи ,  леко прашни с оттенък на кафеникаво  по краищата. Есенните плодове за вече узрели- сочни и много сладки. Ако отидем на разходка в гората, търсим и берем черни къпини и лешници. Гроздето и крушите също са готови  , цветовете и уханието им са прекрасни.  Прелетните птици се събират на ята и се готвят за дългото с пътуване на юг. Децата се завръщат от ваканцията по градовете, по уличките се чуват техните гласове и смях. Настъпва прекрасно време , най-хубавата част от годината.








Предизвикателства:
Crazy 4 Challenges 255
Challenge #151 - Anything Goes
Challenge #24 – Anything Goes
September Challenge at Crafty Bloggers network

5 коментара:

  1. Прекрасно начало на новия сезон!Благодаря за любимите цветове :)!

    ОтговорИзтриване
  2. A lovely creation Marie and super warn Autumnal colours, all perfect for our theme at FlonzCraft Vintage Stamping Challenges, thanks so much for joining in.

    B x

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива есенна картичка :) Благодаря за участието ти при Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване
  4. Твоите картички ще ги позная сред всички други - много нежни, много винтидж! Благодаря ти, че се включи при нас този месец!

    ОтговорИзтриване
  5. Pięknie ozdobiłaś grafikę :)) Dziękuje za udział w wyzwaniu Digital PAPER

    ОтговорИзтриване