Translate

вторник, 10 юни 2014 г.

Юбилеят на Ома

  Здравейте мили хора!
  Днес ще ви покажа една картичка-кутийка за спомени. Вчера свекърва ми имаше рожден ден.Да ни е жива и здрава още дълги години!
  Много се чудих какво  по-специално да и направя за празника. И ми хрумна една идея ( нали всички майсторят тефтерчета). Реших да и направя нещо подобно. Понеже нямам инструменти за подвързване, нама как да сложа спирала, нямям и какво беше там за дупки и т.н., абе не съм подготвена за качествена направа на албумче. За това използвах една кутия от бонбони Мерси-тя се отваря като тефтерче, а вътре надиплих един картон на хармоника и го облепих с хартия. Сканирах от насъбраните стари снимки от отминали години, обработих ги да се получат с цвят сепия, добавих и малко нови ( с внучката естествено) и ги залепих по страниците. Снимала съм преди да налепя снимките, все пак си е лично за нея. Отвън ръбовете на кутията са боядисани с акрилна боя и малко изтъркани, и всичко това е украсено като картичка.  Ето сега ще видите какво се получи:


 Ето как изглежда отвътре:

  Това последното е гръбчето. Не е нищо особено в сравнение с вашите разкошни скрапбук странички, но за малкото време , с което разполагах( идеята ми хрумна в последния момент и имах само 1 ден на разположение, а бях и на работа ) това успях да направя. Надявам се да ви хареса. 
  Приятна вечер на всички и много обич и усмивки!

 Предизвикателства:
Картичкофурийско предизвикателство 221 - Картичка по рецепта
Challenge #135 - Anything Goes  
Challenge #161 - "Flower Power"  
CMC#48 Flowers / Цветя  
Perfect in Pink!  
 

4 коментара:

  1. Мари, прекрасно е като изпълнение, а като идея и подарък съм сигурна че е предизвикало сълзи в очите на жената. Умирам за такива лични-сантиментални подаръци, ма това е щото и аз съм си ревла.

    ОтговорИзтриване
  2. What a gift, so creative, sweet soft colors and beautiful embellishments. It is so delightful for me to see such creative art. It inspires me ( and others) and I thank you for sharing your talents with us today.
    Blessings,
    Carole Robb Bisson
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  3. Много мил жест,предполагам,че е оценен!Благодаря ти,че се включи в моето предизвикателство в КФ,желая ти успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Мари, чудесна идея и много нежно изпълнение. Справила си се прекрасни, а и за толкова малко време. Браво.

    ОтговорИзтриване