Translate

неделя, 16 февруари 2014 г.

От сила се нуждаете ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов.

      Здравейте скъпи картичкотворящи!

      Днес за пръв път имам честта да задавам свое предизвикателство при Картичкофуриите  Картичкофурийско предизвикателство 206"За всичко останало ви е необходима само любов." и понеже все пак е 14 февруари, няма как да се дистанцирам напълно от тази дата на влюбените . Темата ще е пак любовта но погледната под един по-различен ъгъл.Има една мисъл на Чарли Чаплин, която ме накара доста да се размисля  за любовта- по принцип. Тя е следната: "От сила се нуждаете ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов." Та именно на това " всичко останало "бих искала да ви обърна внимание. Всеки човек е срещал любовта, бил е влюбен, щастлив, разлюбвал е, страдал е... Но освен към партньора, гаджето, има и друг вид любов. Тя е не по-малко силна, нужна, изпълваща ни. Та кой не обича детето си, родителите, приятелите, родното си място, кучето или котето ...Този вид обич ни е не по-малко необходима от другата, тя е неразделна част от нас, ние я носим в себе си завинаги. Именно на нея бих искала да посветите своите творения , а ако искате и да ми разкажете  по нещо за тях.
За вдъхновение съм ви приготвила картичка, нетипична валентинка с едно голямо сърце и мотото на темата, която ще бъде част от наградата за победителя:




    А освен това искам да ви покажа и лексикона/ тефтера за похвали , без оплаквания, който направих специално за моята дъщеря. Тя го раздава на приятелките си , за да и напишат или нарисуват в него по нещо за спомен.



     Има и още една картичка, която ще ви покажа. Тя е направена за една от моите най-първи и най-добри приятелки, която живее вече 10 години в Щатите. Картичката е с нашия роден град-Сливен. Мястото на нашето детство, общи спомени и ежегодни срещи ,винаги когато тя успее да се върне за малко в България.


    Надявам се добре да съм ви обяснила темата . Ще чакам с огромно нетърпение да видя вашите творения.

Едно голямо сърце за всички вас от мен:  Marie



Tok BoBok - #9 Hearts

1 коментар:

  1. Мари, разкошни проекти! Гледах ги с възхищение още в началото на темата ти при Картичкофуриите и бях запланувала няколко участия, но, уви, стигнах само до едно :(. Твоят неповторим стил ми е легнал на сърце отдавна. Успех и късмет!

    ОтговорИзтриване