Translate

неделя, 5 януари 2014 г.

Нещо старо, нещо ново, нещо синьо!

  Здравейте мили хора! Днес ще ви покажа картичката, която направих специално за
Картичкофурийско предизвикателство 200 - Нещо старо, нещо ново, нещо синьо!
  А сега малко предварителни опбяснения( естествено). 
  Най-напред искам да честитя на Картичкофурии рождения ден. Пожелавам им много творчески успехи и вдъхновения, и все така да ни радват и забавляват! Нека и през следващите години имат много поводи за празнуване и усмивки!
 Януари и за моето семейство е много рожденически и празничен. В този месец са рождените дни на зет ми, съпруга ми , дъщеря ми , а отскоро( този месец става на 1 годинка) и малката дъщеря на сестра ми. Така , че ...  и ние ще празнуваме многократно.
 Тази картичка направих и с благодарност за моята лекарка-хомеопат. Има много за какво да и благодаря, така че една картичка е само скромен жест в замяна на всичко,за което ми е помогнала и продължава да прави за мен.
  А новото , което за първи път използвам в картичката е един пънч бухалче на Марта Стюарт, който е моята най-дългоочаквана и чакана придобивка. Сигурно се опитвам да го издиря и купя от почти 2 години. Бях се обърнала към Рали от Двете елши, но тя не успя да ми го достави. Една моя приятелка, която живее в Щатите, също по ред причини не можа да ми го вземе. Най-накрая сестра ми ми го купи  за рождения ден, който беше през април. Понеже те си смениха квартирата, пратката се забави повече от месец, даже си помислихме , че се е загубила. Най-накрая тя го получи, но след поредната смяна за жилището, не успя да го намери сред многото багаж, за да ми го донесе , когато си дойдоха в БГ през лятото.  И най-накрая случайно го откри паднал и забутан в един ъгъл, а аз го получих в края на ноември. Но покрай коледната суматоха така и не успях да направя картичка с бухалче цял месец. До днес. Ети я и картичката и пънча. 
 
 


 Приятна неделна вечер и успешна нова седмица на всички!

2 коментара:

  1. Прекрасна публикация и великолепна картичка!
    Желая ти успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Много интересна картичка и много сладурско бухалче.

    Благодарим ти, че се включи в отбелязването на 4-я картичкофурийски рожден ден!

    ОтговорИзтриване