Translate

вторник, 18 юни 2013 г.

Просто така

   Понеже съм геодезист по професия, няма как-професионална деформация- много исках да имам печат с карта. Но на  повечето печати , може би защото се правят в Америка, картите са все на Америките(  или северна или южна) . А аз държах на картата да има и Европа( все пак ние сме в Европа). Най -накрая се сдобих с такъв печат, но все не стигах до него- едва днес дойде ред да го използвам.
    Картичката направих за моя съпруг (той също е геодезист)-исках първата картичка с този печат да е за него, защото много го обичам; защото е най-добрият човек, когото познавам; защото е страхотен баща ( аз пак забравих деня на бащата-както обикновено). Направих я просто така , без конкретен повод.


   Колкото до пътуването-ехх... Когато бях студентка -едни други времена-с приятели  излизахме на Цариградско и хващахме стопа. Към Сливен, към морето...И задължително въоръжени  с пътна карта на България. Само мисълта , че тръгвам, ме изпълваше с възторг и ме правеше безметежно щастлива.
  С тази картичка ще участвам в предизвикателствата:

CMC#23 Use Kraft Paper

Мър- Мяу – Забавлятелство Двадесето: „Около света за 80 дни“

Картичкофурийско предизвикателство 173 "Професионална картичка" 

 



9 коментара:

  1. Благодаря ти за участието! Харесват ми фона с картата, натуралните цветове, акцентите, но най-любими са ми точките - картичката грейва с тях!

    Препоръчвам ти да махнеш проверката с дума за коментарите - голяма досада е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря! Това с проверката-не знам как се прави. Въобще с много неща по поддържането на блога (чисто технически)не съм наясно.

      Изтриване
  2. В блогър има настройки (най-отдолу)като ги избереш има "публикации и коментари", намираш "показване на дума за проверка" и избираш "не". Накрая запазваш промените.

    ОтговорИзтриване
  3. Ахааа, справила си се, значи! Браво и благодаря!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна е картичка, харесва ми много като цветове и композиция.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря-много се раздвам ,че ви харесва. Нали знаете,всеки си има и близки и приятели, които харесват творенията му. Но друго си е майсторите да се произнесат!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна картичка! И аз я имам тази карта на света и все не си намирам повод да я използвам, но ти си я вклюила чудесно в посланието на картичката!
    Благодаря ти, че я сподели в Card Mania Challenge!
    Усмивки!
    Кали

    ОтговорИзтриване
  7. И се радвам ,че реши да се поразходиш в нашето Забавлятелство :)

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ти Кали ! Твоето мнение ми е особено ценно!

    ОтговорИзтриване