Translate

вторник, 13 февруари 2018 г.

100 цветя/сърца за Никол

   Здравейте!

  Цяла неделя правих цветя. Малки , подходящи за картички и различни крафт проекти. И тази, и следващата седмица ми предстои същото. Защото се включих съвсем спонтанно и без много да му мисля, по мой си начин, в една благотворителна инициатива. Заедно за Никол  Предложих да изработя цветя, а парите от продажбата им ще отидат  за лечението на Никол.  
Трябва да призная, че наистина не съм очаквала толкова много хора да откликнат веднага на моето предложение. И наистина не бях подготвена за количеството поръчки, които ме затрупаха. Но не се оплаквам , напротив. Искам да споделя с вас, колко се  радвам, че има толкова много хора с щедри и добри сърца. Аз направих и изпратих само една част от цветята, а повече от половината пари за тях вече са преведени по сметката на Никол. Има хора, които внесоха пари, без да искат да вземат нищо в замяна, и такива, които дадоха два-три пъти повече, от колкото струват цветята, които им направих. Благодаря от сърце на всички, които участват. Благодарна съм, че има толкова много добри хора, и че познавам част от тях. Благодаря за доверието, което ми гласувате. Нямам възможност да приема повече поръчки, но всеки който желае, може да се информира и да участва по свой начин Надежда за Никол- Благотворителен Базар Благодаря ви!



Предизвикателства:
February Challenge ..... Celebrations
Anything Goes - Challenge #320-#321

1 коментар:

  1. Мари, много благородно от твоя страна да се включиш с прекрасните ти цветя. Така ще има сто в едно - помощ за Никол и много щастливи хора, които да се докоснат до крастотите, които твориш.

    ОтговорИзтриване