Translate

неделя, 28 юни 2015 г.

Албумът на Ивайла


    Здравейте!
 Днес най-накрая успях да завърша първият си албум от този вид: с джобчета, тагчета , скрити вратички и какво ли още не. Трябва да призная, че това ми е първият албум. Преди това правих един от пощенски пликове. Така, че всички грешки и недостатъци, надявам се, са ми простени. Той е за едно  малко момиченце,  голяма героиня. Преди време правихме благотворителни картички за "Нашите недоносени деца". Тя е едно от тях. Вече на цели две години! Пожелавам и да е все така борбена и неустрашима, засмяна и победителка- във всяка една борба, която се наложи да води  занапред! Не знам дали дамите от Картишоците ще ми признаят и този микс-медия проект, защото надписите са само името на лицето, и трите думички на гърба. Но със сигурност вътре съм оставила много места и етикетчета, и ще се изпълни със различни семейни истории и думички. Направих доста снимки, може и да ви отегча, но исках да ви покажа вяка една страница.
 Желая ви спокойна неделна вечер и успешна нова седмица!


Предизвикателства:
Картишок те предизвиква с думи
Забранено за картички
CCH # 200 Spots and Stripes
Amusing Challenge – Anything Goes
Bingo
Challenge 143Sentimental

 

5 коментара:

 1. Мари, доста мащабен проект си направила, ще събере много красоти на сладката разбойничка.

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасен албум. Обожавам интерактивните странички и твоите са страхотни. Благодаря ти, че го спорели с нас в Хартиени вълшебства.
  Мария (AdoraBella)

  ОтговорИзтриване
 3. wow! sooo many gorgeous pages... what a wonderful keepsake x Thanks for sharing with us this week, at Glitter n Sparkle - Vic, Dt x

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотен! Благодаря, че го сподели с нас в Щурото предизвикателство!

  ОтговорИзтриване
 5. Много приятни , цветни съчетания и отлична работа,поздрави!!!

  ОтговорИзтриване