Translate

неделя, 17 август 2014 г.

Привет Слънце!

   Привет на всички!


  Днес е малко по-хладно. Чудесно време да си остане човек в къщи и да се занимава с нещо любимо. Попадали ли сте на това уроче: 
Spring Frosty Deboss and a Mini Distress Ink Giveaway!
Ако не сте го гледали -погледнете-заслужава си. Може би аз съм назад с тази материя, защото нямам машинка за рязане ,но... При последната поръчка, която ни организира Ем, когато имаше голямо намаление в сайта на Sizzix и аз си взех 2 нещица. Не за друго,най-вече заради печатите-дори и в комбинация с  папка за релеф, пак излизаха по -малко от 10 лв. Единия комплект беше  с шанци за рязане , другия с папка за релеф. Рязането няма как да ми се получи, без машинка. Но като гледах това уроче , реших да пробвам папката за релеф. За натиска използвах кухненската точилка. С нея разточих като тесто папката, с пъхнатия в нея лист хартия.И да ви кажа-получи се . Даже не бяха нужни много големи усилия. Ето, погледнете резултата:Приятен следобед и успешна нова седмица на всички!
Предизвикателства:
    

5 коментара:

 1. Прекрасно ти се е получил релефа с точилката (мисля че продажбите на машинките за релеф значително ще паднат :) )Тагчето е станало прекрасно!

  ОтговорИзтриване
 2. what a beautiful; tag ..Love the design and pretty autumnal colours
  Thanks for joining us at Aud's sentiment challenge and good luck
  Tracey x

  ОтговорИзтриване
 3. An absolutely stunning colour palette Maria, thanks so much for sharing with us at FlonzCraft Vintage Stamping Challenges.

  B x

  ОтговорИзтриване
 4. Gorgeous tag. Thank you for joining us at the ABC Challenge for our 'R is for Red, Roses & Ribbon' challenge x

  ОтговорИзтриване
 5. Such a pretty tag.

  Love the colour and the flowers.

  Thanks for joining us at Aud Sentiments

  Hope we see you again real soon.

  Tracey DTxxx

  ОтговорИзтриване