Translate

неделя, 7 юли 2013 г.

И моето вдъхновение от Ем...

   Имам една малка племенничка, която още не познавам. Не от съвсем скоро-роди се през януари. Веднъж съм споменавала, че сестра ми живее в Англия. Та малкото момиченце е нейно-още не съм го виждала на живо , само по скайпа. Сега с нетърпение  ги очакваме да се приберат в България -следващата седмица. Исках да и направя специален подарък. Дълго умувах какво да бъде. И след няколкократно разглеждане на албумите на Ем ( не един напоследък), на клипчетата и обясненията, реших да се опитам да сътворя един албум за Неда( така се казва бебето). Трябва да кажа , че досега не съм правила нищо подобно. И доста ме затрудни, страшно много време ми отне, а за грешките няма да обяснявам. А за да ми е още по-трудно, реших , че обикновените пликове за сметки са мнного малки  и си купих по-големи 16/22 см. Също така не е 6 страници, а 12.Но най-накрая е готов- снимките пак не са особено добри, но ето го и него:





















С този албум ще участвам в 

The Crazy Challenge – CCH #148 - Anything but a card

 


4 коментара:

  1. Чудесен е албума и си личи отдалече с колко желание и любов е правен. Сладки мигове с малката племенничка ти пожелавам.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти Кат за хубавия коментар. А още повече за сърдечните пожелания!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно албумче, много красиви корици и много нежни страници вътре, като за малка принцеса! Да е здрава и много щастлива племенничката, много радост да ви носи!

    ОтговорИзтриване
  4. Много благодаря!И за коментара и за хубавото пожелание!

    ОтговорИзтриване